Naturforbundne rejser og events- med potentiale til at forandre!


Naturforbundne rejser og events


Jeg har et stort fagligt netværk og dermed også mulighed for at gøre brug af række kompetente samarbejdspartnere. Natur og Eksistens kan som en mindre virksomhed dermed tilbyde mange forskellige oplevelser og løsninger - enten på egen hånd eller i forskellige former for samarbejdskonstellationer.


Her på siden vil åbne arrangementer annonceres. Ønsker du at oprette en rejse eller et event hvor naturen på en eller anden måde skal være en del af rammen, hører jeg også meget gerne om dine tanker.
Oplevelses- og udviklingsrejser for grupper


Uforglemmelige oplevelser i Skandinaviens mange smukke naturområder. Her kan man som gruppe knytte nye bånd eller styrke eksisterende bånd, til hinanden og den ydre natur. Det kendskab til hinanden og det fælles referencepunkt der ofte tager årevis at etablere i en gruppe, kan skabes igennem en enkelt tur med rette rammer og indhold. Ture og rejser er som udgangspunkt med naturen som ramme, men kan have vidt forskelligt fokus alt efter gruppens sammensætning. Således kan der bl.a. være tale om:


Ledersamarbejde

Skab et nyt fundament for et effektivt ledelsessamarbejde der bygger på gensidig forståelse, respekt og klarhed over roller, målsætninger og potentiale.


Netværksture

Få nye indsigter, idéer og forbindelser igennem skræddersyede netværksture med andre i samme eller komplementære brancher.


Teambuilding

Er i en ny gruppe som ønsker en solid opstart, eller en gammel gruppe der ønsker at få ny inspiration og energi, så er en skræddersyet tur med fokus på teambuilding en oplagt mulighed.


Interessegruppe

Er i en gruppe med en særlig interesse/opgave kan en tur/rejse ofte danne en fin ramme om at understøtte dette. Det kan f.eks. være grupper af mennesker med interesse i spiritualitet, naturterapi, bushcraft, biologi m.m.Events


Oplevelsesrige og udviklende events med naturen som ramme. Eksempler herpå kan være:


Qigong

Bevægelsesmeditation med fokus på samspillet med naturens elementer.


Æstetik, kreativitet og narrativer

Arbejde med naturen som ramme og materiale for kreative og kunstneriske fortællinger.


Fællesskab

Naturen som ramme og medspiller i styrkelsen af fællesskabet (familie, vennegruppe, organisation).


Teambuilding

Tag jeres sammenhold og potentiale som team til næste niveau.


Mindfulness

Ufokuseret opmærksomhed i naturlige omgivelser, for ro, indsigt og personlig vækst.


Krop og natur

Oplevelser med motion og bevægelse i vores naturlige element.


Mande-fællesskaber

Styrkelse af fællesskab, identitet og kommunikation for mænd.


Natur og spiritualitet

En oplevelse af universel naturformidlet spiritualitet, der transcenderer kultur, religion og tradition.""Jeg var en af de heldige, som var med på turen til Bjørnø og jeg sidder nu med nogle helt fantastiske oplevelser, som faktisk ikke er færdige med at forplante sig endnu. Jeg er meget taknemmelig for det rum, du skabte Mark, og som gjorde, at vi kom i kontakt med både vores fællesskab og os selv på et eksistentielt plan. Der opstod en dyb kommunikation om livet, værdier og mening og dermed en større bevidsthed om sig selv ved at lytte til de andre og være nærværende i gruppen. Vi brugte både vores krop, sind og ånd, som blev "åbnet" gennem et samspil med naturen og vores sanser. Intensiteten blev forstærket af bålet, som vi sad rundt om og delte vores oplevelser. Jeg tænker også, det var med til at skabe det helt specielle nærvær, som jeg/vi oplevede, og som efterhånden er et sjælden fænomen, da mobiltelefoner og sociale medier stjæler nærværet og de intense øjeblikke mellem os. Turen var en fantastisk blanding af alvor, glæde, humor og rørelse, som satte dybe spor...

Tusind tak til dig Mark, som skabte rammerne og guidede os, og til min søde pigegruppe som altid er meget åbne og modtagelige for disse oplevelser og udfordringer.

Af hjertet tak til jer alle!""

Mette FengerInteresse og spørgsmål

Du velkommen til at skrive eller ringe, for yderligere information. Efter behov tilbyder jeg naturligvis også gratis, fortrolige og helt uforpligtende møde(r), hvor vi sammen kan afdække behov og muligheder.


De bedste hilsner
Mark Russell, indehaver Natur og Eksistens